O Žarooljici

g4543

 

Kad sam razmišljala o tome na koji način predstaviti sebe i ono što radim, upalila mi se žaruljica da bih to mogla učiniti putem bloga i tako je nastala Žarooljica 😉

Još dok sam bila na edukaciji iz Integrativne psihoterapije i kad sam se susrela s odličnim stručnim i manje stručnim knjigama, koje su uglavnom bile na engleskom, razmišljala sam kako bi bilo odlično kada bih neke od tih tema bilo moguće prezentirati i drugima, a osobito ljudima koji ne razumiju engleski dovoljno dobro da bi pročitali knjigu na njemu. S druge strane ja volim pisati i volim psihologijske i psihoterapijske teme tako da sam odlučila napraviti blog.

Vjerujem kako je teško odabrati psihoterapeuta ili osobu koja će održati edukaciju ili radionicu koja vam je potrebna i da je to puno lakše napraviti ako znate kako razmišljam, koji su moji stavovi o određenim temama i u čemu sve imam iskustva.

Nadam se da vam se sviđa ono što čitate i vidite i nemojte oklijevati obratiti mi se s dodatnim pitanjima, poslovnim prijedlozima i konstruktivnim komentarima.

 

flowRoot4487

error: Sadržaj web stranice je zaštićen!
%d blogeri kao ovaj: