Privatnost podataka

Dragi čitatelju, draga čitateljice,

Tijekom svibnja 2018. na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) u cijeloj Europskoj uniji. Osmišljena za usklađivanje zakona o zaštiti privatnosti diljem Europe, uredba GDPR precizira pravila transparentnosti za način na koji tvrtke koriste podatake koje prikupljaju od svojih korisnika.

Pretplatnici Newslettera na Zarooljica.com su u svrhu redovitog obavještavanja o novim objavama na web stranici Žarooljica ostavili svoju e-mail adresu. Prikupljene e-mail adrese koriste se isključivo u svrhu redovitog obavještavanja o novim objavama te ni u kojem slučaju nisu i neće biti podijeljene s trećim stranama.

Ukoliko pretplatnik Newslettera odluči da više ne želi primati obavijesti o novim objavama, na kraju svakog maila ima opciju odabrati “Otkažite pretplatu kako više ne biste primali objave od Žarooljica.”

Ukoliko korisnik bloga odluči komentirati jednu ili više objava, slobodan je to učiniti bez upisivanja ikakvih podataka, a ako odluči pratiti odgovore na svoj komentar može ostaviti svoju e-mail adresu koja se neće koristiti ni u kakve druge svrhe niti će ikada biti podijeljena s trećom stranom.

Ukoliko korisnik bloga odluči da više ne želi primati obavijesti o novim odgovorima na svoj komentar, na kraju svakog maila ima opciju odabrati “Otkažite pretplatu kako više ne biste primali objave od Žarooljica.”

Lijepo vas ozdravljam,

flowRoot4487

 

error: Sadržaj web stranice je zaštićen!
Scroll to Top